Taidekappelin kattorakenteita

Lontoon merimieskirkko

Lontoon merimieskirkko on Brittein saarilla toimiva sosiaalinen, kulttuurinen ja kirkollinen kohtaamispaikka. Toimintamme keskus on Koillis-Lontoossa, Rotherhithessa sijaitseva kirkko, jonka seinien sisältä löytyy myös kahvila, kauppa, majatalo, sauna ja kirjasto. Kirkolla vierailee vuosittain yli 30 000 ihmistä. Toiminta-alueemme on Iso-Britannia ja Irlanti. Suvivirttä tai suomalaisia joululauluja kokoonnutaan ainakin kerran vuodessa laulamaan eri puolilla saaria asuvien suomalaisyhteisöjen kanssa.

Perustiedot Lontoon merimieskirkosta löytyvät kotisivuiltamme https://lontoo.merimieskirkko.fi/ .  Elämäämme ja toimintaamme pääsee kattavimmin tutustumaan seuraamalla sosiaalisen median kanaviamme (Facebook:facebook.com/lontoonmerimieskirkko, Twitter: twitter.com/lontoonkirkko, Instagram: instagram.com/lontoonmerimieskirkko).

Lontoon merimieskirkolle työntekijävaihtoon osallistuvan on mahdollista saada kokemusta mm. vahvasti vapaaehtoisten työpanoksella toimivan kirkkoyhteisön toiminnasta, omaan varainhankintaan perustuvan talouden iloista ja haasteista, sekä monikulttuurisessa toimintaympäristössä elämisestä. Paikalliseen yhteistyöhön löytyy monenlaisia mahdollisuuksia – Englannin kirkon lisäksi Lontoossa toimii lukematon määrä kristillisiä seurakuntia ja kirkkoja. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (myös muusta kielitaidosta on hyötyä), avointa mieltä ja valmiutta tarttua monenlaisiin tehtäviin.

Koska toimintamme perustuu omaan varainhankintaan, emme pysty tarjoamaan työntekijävaihtoon tulevalle palkkaa tai asuntoa. Asunnon löytämisessä voimme avustaa ja kirkolla on mahdollisuus syödä silloin kun ruokaa on tarjolla.