Taidekappelin kattorakenteita
Etusivu / Tukea työhön / Diakonia-, kasvatus- ja musiikkityö / Benelux-maiden merimieskirkko Rotterdam

Benelux-maiden merimieskirkko Rotterdam

Rotterdamin merimieskirkko on Hollannissa toimiva sosiaalinen, kulttuurinen ja kirkollinen kohtaamispaikka ja yhteisö. Toimintamme keskus on Euroopan suurimmassa satamakaupungissa, Rotterdamissa sijaitseva kirkkorakennus (Finse Huis), jonka seinien sisältä löytyy myös kahvila, kauppa, sauna, kirjasto ja erilaisia kokoontumistiloja. Kirkolla vierailee vuosittain yli 10 000 ihmistä. Toiminta-alueemme on koko Hollanti ja toimimmekin eri alueilla, yhteisöissä ja tapahtumissa mahdollisuuksien mukaan.

Perustiedot Rotterdamin merimieskirkosta löytyvät verkkosivuiltamme. Elämäämme ja toimintaamme pääsee kattavimmin tutustumaan seuraamalla sosiaalisen median kanaviamme Facebookissa ja Instagramissa.

Rotterdamin merimieskirkolle työntekijävaihtoon osallistuvan on mahdollista saada kokemusta mm. vahvasti vapaaehtoisten työpanoksella toimivan kirkkoyhteisön toiminnasta, omaan varainhankintaan perustuvan talouden iloista ja haasteista, työstä merenkulkijoiden parissa sekä monikulttuurisessa toimintaympäristössä elämisestä. Paikalliseen yhteistyöhön löytyy monenlaisia mahdollisuuksia – Hollannin protestanttiseen kirkkoon kuuluvien seurakuntien lisäksi Rotterdamissa toimii lukematon määrä kristillisiä seurakuntia ja kirkkoja. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (myös muusta kielitaidosta on hyötyä), avointa mieltä ja valmiutta tarttua monenlaisiin tehtäviin.

Toimintamme perustuu omaan varainhankintaan, joten emme pysty tarjoamaan työntekijävaihtoon tulevalle palkkaa tai asuntoa. Voimme avustaa asunnon löytämisessä.